sursa foto:  Facebook

O secretară la primărie, plătită „regește”! Salariul uriaș pe care l-a încasat aceasta

Ce bine e să fii secretară la primărie! Un control al Curții de Conturi a scos la iveală că respectiva angajata a încasat un salariu uriaș.

Raportul Curții de Conturi mai arată că şi edilul, viceprimarul şi un poliţist local au încasat, ilegal, zeci de mii de lei. Prejudiciul total depăşeşte 330.000 de lei.

Potrivit documentelor, doar secretara primăriei din comună a încasat, nejustificat, peste 230.000 de lei. Jumătate reprezintă sporuri şi indemnizaţii de conducere, iar cealaltă jumătate… alte sume. Femeia se apără și a declarat, pentru Digi24, că banii i se cuveneau.

„Este de-a dreptul o anomalie pe care eu, sincer vă spun, nu pot să mi-o explic. Astfel de anomalii au mai fost și în alte luni, spre exemplu s-a ajuns într-o altă lună la 23 de mii de lei net”, a declarat Zenoviu Bontea, primarul comunei Păulești, jud. Satu Mare, acolu unde a fost semnalată ilegalitatea.

„Spre exemplu, în februarie 2016, secretara comunei Păulești, doamna Sava Eva, a încasat 19.000lei”, a mai spus Bontea, care este edil din luna iunie a acestui an.

Eva Sava, fosta secretară a comunei Păulești, jud. Satu Mare: „Dacă se verifică actele atunci trebuie să reiasă că eu, pe lângă salariu, am primit retroactiv bani pentru proiect. Atât comentez, nimic altceva.”

Vezi și Atenție! Ce trebuiau să facă toți clienții ENEL până la 1 octombrie și ce riscă persoanele care NU au făcut asta

Un GIGANT german intră la rupere: Ce piață din România vrea să cucerească

Frații „Dedeman” dau un mega-tun: Ce achiziție importantă au făcut și cu ce afacere ar bombarda piața

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.