sursa foto:  stirileprotv.ro

Oficialii ucraineni lansează noi atacuri acide asupra Rusiei: ‘Orice acord cu Rusia nu face nici doi bani. A dovedit că este o țară barbară care amenință securitatea lumii’

Consilierul prezidenţial şi negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak a lansat un atac dur la adresa Federației Ruse și a precizat că un acord cu Rusia este nedemn de încredere şi Moscova poate fi determinată să oprească invazia doar prin forţă.

Orice acord cu Rusia nu face nici doi bani„, a scris Podoliak pe Telegram. „Este posibil să negociezi cu o ţară care minte întotdeauna cu cinism şi în scop propagandistic?„, a transmis acesta pe reţeaua de mesagerie, relatează Reuters.

Rusia a dovedit că este o ţară barbară care ameninţă securitatea lumii. Un barbar poate fi oprit doar cu forţa„, a adăugat consilierul lui Volodimir Zelenski.

Rusia şi Ucraina se acuză reciproc de stagnarea negocierilor de pace, ultima rundă de convorbiri directe având loc pe 29 martie. Preşedintele rus Vladimir Putin afirmă că forţele ruse sunt angajate într-o operaţiune specială vizând demilitarizarea Ucrainei şi eliberarea ei de naţionalişti antiruşi, în timp ce Kievul şi aliaţii săi consideră acest lucru drept un fals pretext pentru a invada Ucraina, informează agerpres.ro.

Vezi și:

‘Vocea’ lui Putin atrage atenția Ucrainei: ‘Moscova așteaptă de la Kiev să-i accepte cererile și să conștientizeze situaţia reală, cea care există de facto astăzi’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare