sursa foto:  stiripesurse.ro

Olguța Vasilescu îi dă decisiva lui Tudorel Toader: Să înțeleg că îi era mai frică de mine decât de Liviu Dragnea?

Fost ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu îi dă o replică acidă fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader.

Vasilescu susține că Toader o „amestecă în nerealizările lui ca ministru al Justiției” și precizează că habar n-avea de vreo directivă pe care trebuia el să o transpună în legislație.

Inteleg ca Tudorel Toader ma amesteca in nerealizarile lui ca ministru al Justitiei. Am avut multe contre cu el, fiindca avizele pe ordonantele de urgenta pe care le emiteam ca ministru al Muncii veneau totdeauna cu mare intarziere.

Dar habar nu am de vreo directiva pe care trebuia el sa o transpuna in legislatie si inteleg ca oricum subiectul era paralel cu legislatia pe munca. De atfel, despre OUG pe Justitie aflam toti ministrii doar in sedinta de guvern si se pot lua inregistrarile din guvern ca sa se vada ca nu am avut vreo legatura cu subiectul. Pana mai ieri spunea ca il refuza pe Liviu Dragnea cand i-ar fi cerut vreo OUG. Sa inteleg ca ii era mai frica de mine decat de seful partidului? 🤗 Ce tare eram si nu stiam… 😂😂😂”, a reacționat Olguța Vasilescu.

Anterior, Tudorel Toader a învinovățit-o pe Olguța Vasilescu pentru amenda de 3 milioane de euro pe care trebuie să o plătească România pentru netranspunerea în legislație a Directivei europene privind spălarea banilor.

Nu aveți gândire politică”, mi-a spus Lia Olguța Vasilescu atunci când s-a opus adoptării OUG pentru transpunerea Directivei privind spălarea banilor. De altfel, ea s-a opus și proiectului de lege!”, a precizat Tudorel Toader, pentru STIRIPESURSE.RO.

Vezi și

Medicul Monica Pop a explodat în privința Legii carantinării: ‘Internarea obligatorie e o jignire pentru români. Nimeni nu are curajul să explice de ce doar noi de pe tot Pământul!’

Veste mare! Mii de români vor primi bani- În ce condiții veți beneficia de ajutor

EXCLUSIV Avem dovada! Poliția a mințit (document)

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare