sursa foto:  captura Antena 3

Olguța Vasilescu lansează bomba! Lovitură pentru cei cu pensii speciale

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a făcut un anunț bombă! Șefa Muncii susține că în spațiul public se prezintă un fake news referitor la pensionarii speciali.

Astfel, Vasilescu anunță că pensionarii speciali nu sunt avantajați de noua Lege a pensiilor și că aceștia nu vor putea cumula două pensiile speciale, grație unei Ordonanțe de Urgență publicate în luna septembrie a anului trecut.

„In ultimele zile, se rostogolește o știre cum ca, prin noua lege a pensiilor, pensionarii din sistemul public sunt dezavantajati fiindcă nu mai pot cumula doua categorii de pensii, in timp ce pensionarilor ieșiți pe legi speciale li se permite sa cumuleze doua categorii de pensii speciale. Fake News! Pensionarii din sistemul public nu au putut cumula niciodată doua categorii de pensii ( de exemplu pensia de invaliditate cu pensia de urmaș), deci nu sunt dezavantajati sub nicio forma de noua lege. In ceea ce ii privește pe cei cu pensii speciale, încă din luna Septembrie a anului trecut a apărut o ordonanța de urgentă prin care nu se mai permite cumulul a doua pensii speciale: de exemplu magistrat cu magistrat militar sau cu parlamentar. Înțeleg ca se caută in disperare carente ale noii legi și, când nu se găsesc, se inventează…”, anunță Olguța Vasilescu.

Vezi și Dezvăluire explozivă! Primul ministru care ar putea zbura din Guvernul Dăncilă – Jocuri de culise halucinante

EXCLUSIV! Nereguli grave, depistate la cel mai cunoscut festival din România! Ce important om politic le-ar fi dat „avizul” comercianților ilegali

Atenție! Ce se va întâmpla cu pensionarii care ar urma să aibă o pensie mai mică după aplicarea noii Legi a pensiilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare