sursa foto:  business-review.eu

Omul lui Victor Ponta, înscăunat șef la Unifarm! Vicepreședintele Pro România a fost numit director interimar al companiei

Omul lui Victor Ponta, Adrian Dobre, a fost numit în funcția de director interimar al Companiei Naționale Unifarm, aflată în subordinea Ministerului Sănătății, condus de Alexandru Rafila.

Dobre a fost purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, apoi a „migrat” către Pro România, unde a devenit vicepreședinte al partidului.

Adrian Dobre a confirmat, pentru Psnews, numirea la șefia Unifarm.

Da, sunt noul director interimar al Unifarm, o să vedeți la Registrul Comerțului când se depun documentele. Eu comunic prin departamentul de presă, nu prin telefon, nu dau interviuri așa. Dacă vreți mai multe detalii, vă rog să vă adresați, eventual, Ministerului Sănătății, care este autoritatea tutelară a acestei companii și vă răspund ei, prin departamentul de presă, purtător de cuvânt, ministru”, a spus Adrian Dobre, pentru PS News.

Întrebat în continuare ce îl recomandă pentru poziția de director al Unifarm, Adrian Dobre a evitat un răspuns clar și a precizat că se va vedea în CV-ul ce va fi făcut public.

Veți vedea în CV-ul meu ce mă recomandă, care va fi public, conform legii”, a spus Dobre.

Dobre este de profesie economist și cadru didactic în cadrul ASE, la Facultatea de Relații Economice Internaționale. Acesta a ocupat în perioada 2015 – 2016 funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. În momentul numirii sale în această funcţie, printr-o decizie semnată de fostul premier, Victor Ponta, Dobre era secretar general la Fundaţia Institutul Social Democrat „Ovidiu Şincai”, precum şi la Fundaţia Europeană Titulescu.

Conform sursei citate, după o pauză de un an, Dobre a revenit la Ministerul Muncii pe același post și a fost numit purtător de cuvânt al PSD. Adrian Marius Dobre a fost demis din funcția de secretar de stat de fostul premier Sorin Grindeanu, în momentul în care acesta din urmă era în război cu Liviu Dragnea și refuza să demisioneze. Tot atunci, Grindeanu îl numea pe Victor Ponta la Secretariatul General al Guvernului. „Penibilul s-a ridicat la nivel înalt, numirea lui Ponta e ilegală”, comenta atunci Adrian Dobre.

Ironia face că, la doi ani distanță, Dobre anunța că pleacă din PSD și trece la PRO România, partidul lui Victor Ponta. Politicianul își motiva gestul prin faptul că PSD a intrat pe „un drum antieuropean, un drum al extremei și populismului, cu un discurs al urii”, în care nu se mai regăsește.

Vezi și

Numire pe filieră USR! Fostul secretar de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Dan Barna, Elena Tudose, ‘uns’ la Primăria USR a Sectorului 2

Lia Olguța Vasilescu: Dacă nu se modifică PNRR, până în 2070 nu se mai pot face majorări de pensii. Astăzi mi s-a părut că a existat deschidere

SURSE Întâlnire Iohannis-Ciucă-Budăi! Klaus Iohannis ar fi dat liber pentru renegocierea PNRR în ceea ce privește procentul de 9,4% din PIB pentru pensii

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare