Orange

sursa foto:  playtech.ro

Orange CONTRAATACĂ! Mutare în FORȚĂ, după ce a aflat că Vodafone vrea să achiziționeze un GIGANT

Liderul pieței de telefonie mobilă contraatacă! După ce a aflat că Vodafone, al doilea jucător de pe piață, ar vrea să achiziționeze un gigant, Orange face o mutare în forță.

Surse de pe piață au anunțat că Orange ar dori să încheie o tranzacție ce ar putea ajunge la 150-200 de milioane de euro. Cel mai important jucător din telefonia mobilă se află în discuţii pentru achiziţia AKTA – cel mai mare jucător independent din piaţa de cablu, au dezvăluit, pentru ZF, mai multe surse din industria de comunicaţii.

„Perspectiva consolidării pieţei prin achiziţia UPC România de către Vodafone şi a formării astfel a unui nou jucător cu operaţiuni fix-mobil a dat un nou ritm discuţiilor de preluare ale AKTA. Orange este una dintre companiile aflate în discuţiile de preluare ale AKTA şi poate şi cea mai determinată să o finalizeze, pentru că nu are operaţiuni fixe în retail pe baza unei reţele proprii“, a precizat sub protecţia anonimatului o sursă de pe piaţă, familiară cu aceste discuţii.

Contactaţi de ZF, reprezentanţii Orange nu au comentat informaţia.

Dinu Malacopol, CEO şi acţionar minoritar în cadrul AKTA, nu a dorit să comenteze informaţiile, menţionând, însă, că „există interes pe piaţă din partea mai multor operatori“ pentru achiziţie. El a refuzat să comenteze datele citate de ZF privind numele operatorilor interesaţi de achiziţie.

Achiziţia celui mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV ar aduce Orange o reţea fixă care ajunge până în casele clienţilor din peste 30 de judeţe, cu aproximativ 700.000 de abonamente la serviciile de cablu TV, internet şi telefonie fixă.

Vezi și Lovitură grea pentru polițistul Marian Godină: De cine și de ce a fost dat în judecată

EXCLUSIV!Medicul oncolog Andrei Popescu trage semnalul de alarmă: “Nu există nicio structură politică gata să susțină generarea și implementarea unor standarde în sănătate!”

A intrat în vigoare! 13.000 de salariați din România primesc, din aprilie, mai mulți bani! Cine sunt aceștia

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare