sursa foto:  OLX

Orașul unde cumperi apartament cu 3 camere la 19.000 de euro! Prețul este negociabil

Pe data de 3 februarie, un proprietar a anunțat că vine un apartament cu trei camere pentru doar 19.000 de euro. Imobilul este semi-renovat și va necesita o investiție suplimentară. Bonus: este la doar 20 de kilometri de stațiunea Straja. 

Potrivit anunțului, imobilul este construit în perioada 1997-1990, este situat la etajul 10 și este decomand. Pentru cei care se întrebau în ce oraș se găsește: Petroșani, Județul Hunedoara. Este la aproximativ 5 ore de mers cu mașina de București.

Apartament cu 3 camere la 19.000 de euro

În anunț se arată faptul că respectivul apartament are instalație de apă, gaze, centrală proprie, dar a fost renovat doar pe jumătate. Proprietarul spune că va fi nevoie de montarea unei cabine de duș, iar ușile interioare trebuie schimbate.

De ce este atât de ieftin? Probabil pentru că este situat la etajul 10 și, așa cum este menționat în anunț, liftul nu funcționează. Așadar, imobilul este ideal pentru un cumpărător care vrea să facă sport, urcând și coborând, zi de zi, scările. Pe de altă parte, poate că problema se va rezolva, cândva și nu va mai fi nevoie de atât de mult efort.

Partea bună: ai două stațiuni la care poți ajunge cu foarte mare ușurință: Straja și Parâng.

„Vând apartament cu 3 camere Petroșani, Strada Aviatorilor.
Apartamentul este semi renovat. Este tras gaz cu 2 focuri, recentă refăcut instalația de apă, recent pusă centrala.

Mai este de lucru la el, nu are cabină de dus, ușile interioare trebuie schimbate.
Țin să precizez, liftul nu funcționează.

Apartamentul se află situat la aproximativ 20 de kilometri de stațiunea Straja și la aproximativ 15 km de stațiunea Parâng. Prețul este negociabil”, se arată în anunțul pus pe OLX.

CITEȘTE ȘI: Caz ireal în Alba Iulia! Un bărbat a vândut de 50 de ori 155 de apartamente! Cazul a intrat în atenția oamenilor legii.

Ce poți să vizitezi în Petroșani

Petroșani este municipiul județului Hunedoara și se mândrește cu faptul că are școli, obiective turistice și chiar universitate. Ca turist, ai o mulțime de locuri de vizitat, printre care se numără:

  • Teatrul Vechi, numit anterior Cazinoul Muncitoresc, la a cărui deschidere a cântat George Enescu;
  • Biserica Evanghelică, ridicată în secolul XIX;
  • Muzeul Mineritului;
  • Școala Sportivă, locul unde au învățat soții Marta și Bela Karolyi;
  • Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu;
  • Judecătoria Petroșani, construită acum mai bine de un secol;
  • Casa de Cultură a Studenților;
  • Biserica Unitariană;
  • Universitatea din Petroșani;
  • Casa de serviciu a lui Nicolae Ceaușescu a fost construită în 1970, ulterior a devenit sediu al Securității în perioada comunistă.

Acestea fiind spuse, cine își va lua un apartament în Petroșani va avea și ce să viziteze, și unde să învețe.

CITEȘTE ȘI: Orașul în care un apartament cu două camere costă 28.000 de lei se află la 100 de kilometri de București. O garsonieră are un preț de râs

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare