sursa foto:  reportervirtual.ro

Paradoxul gigantului RCS&RDS: Din ce în ce mai puternic pe o piață unde devine un jucător tot mai mic!

Chiar dacă pare greu de crezut, gigantul RCS&RDS este din ce în ce mai puternic pe o piață unde devine un jucător tot mai mic.

Compania patronată de Zoltan Teszari, activă și pe piața de electricitate, şi-a redus cu 40% cantităţile de energie furnizate către consumatori. Totuși, ea și-a crescut cu 43% numărul de clienţi casnici.

În al doilea trimestru din 2017, RCS&RDS, care furnizează energie electrică prin serviciul Digi Energy, şi-a redus cu 40% cantităţile de energie furnizate consumatorilor, potrivit datelor companiei.

Totuși, în ciuda scăderii cantităţilor de energie electrică furnizată, compania a câştigat aproape 15.000 de noi clienţi casnici în perioada aprilie-iunie.  Gigantul telecom pare astfel a-şi urma strategia anunţată pentru piaţa de energie, chiar dacă acest lucru îl face să devină un jucător mai mic pe această piaţă, scrie economica.net.

Vezi și Cea mai IEFTINĂ farmacie a ÎNCEPUT ATACUL! Ce brand străin ÎNLOCUIEȘTE într-un mall din București

Lovitură de teatru în scandalul ouălor expirate vândute de Kaufland! Ce ar urma să pățească autoarea filmării

Imagini ce vor revolta milioane de români! Ce gigant este acuzat că are la vânzare ouă expirate, vopsite, cu data de expirare schimbată

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare