sursa foto:  dan.lentilla.ro

Patronul Cris-Tim acuză: „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat tot. Nu mai avem loc.“

Radu Timiş, fondatorul Cris-Tim, este unul dintre cei mai bogați oameni din România și un antreprenor care a avut mult succes în tot ceea ce a întreprins. Acesta spune însă că nu mai are loc la raft cu brandul de lactate Mugura, pe care l-a lansat în ultimii ani. „Sunt 3-4 multinaţionale care au negociat toate rafturile. Nu mai avem loc.“

Prin compania Eco-Ferm, cu sediul în oraşul prahovean Boldeşti-Scăeni, Radu Timiş exploatează 1.000 de hecatre de teren, creşte 1.700 de vaci de lapte şi produce iaurturi, sana şi lapte bătut marca Mugura, care ajung în Carrefour şi 7.000 de magazine de proximitate, scrie ZF.ro. 

Radu Timiș, coproprietar al Cris-Tim, unul dintre cele mai mari grupuri românești din industria alimentară și agricultură, spune că atunci când a pus bazele afacerii sale, în urmă cu două decenii, s-a gândit să facă o firmă „pentru o sută de ani”.

Pe lângă producția și retailul de produse din carne, Timiș a investit și într-o fermă de creșterea animalelor și de producție a furajelor, precum și în agriultură. A lansat brandul ”Măgura” pe piața laptelui și se pregătește să aducă pe piață o marcă proprie de vin.

Timiș este, în continuare adeptul strategiei „prin noi înșine”, omul de afaceri refuzând în repetate rânduri să-și vândă compania. „Chiar am fost tentat să fac un joint-venture, dar nu cred că aș fi suportat acel regim”, a spus Timiș.

Omul de afaceri mai crede că fondurile europene din agricultură sprijină doar afaceri fără perspectivă, nu și companiile mari care ar putea să concureze marile grupuri europene.

Citește și…

Ochii și urechile lui Liviu Dragnea! Detalii incendiare despre “supervizorul” Vioricăi Dăncilă

Digi pregătește o nouă lovitură! Gigantul pe care vrea să-l creeze RCS&RDS

Un senator PSD propune o nouă zi de sărbătoare: Ce s-ar putea sărbători pe 25 septembrie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare