sursa foto:  ziarulromanesc.net

Pensii speciale uriașe! Foștii parlamentari primesc, lunar, sume imense

Sute de foști parlamentari primesc pensii speciale! Lunar, unii dintre ei încasează sume uriașe. Peste 700 de foști parlamentari primesc indemnizații pentru limită de vârstă.

Acestea sunt cuprinse între 1.800 și 13.500 de lei pe lună. În total, peste trei milioane de lei din bani publici pentru foștii senatori și deputați, precizează Europa FM.

Conform sursei citate,numărul parlamentarilor pensionari este aproape dublu față de cel al senatorilor și deputaților în funcție. 506 foști deputați și 221 de foști senatori primesc celebra indemnizație pentru limită de vârstă. În total, 727 foști demnitari, față de 465 cât numără în prezent Parlamentul.

Cea mai mare pensie specială primită de parlamentarieste de 13.544 lei brut. Doi foști senatori încasează această sumă în fiecare lună, iar ea poate fi cumulată cu orice alte venituri, fie ele pensii sau salarii.

Alți 21 de foști senatori primesc o pensie specială de peste zece mii de lei pe lună, șase primesc peste nouă mii, iar alții 50 încasează peste cinci mii de lei. În situația de a încasa o pensie specială cuprinsă între două mii și cinci mii sunt 130 de foști senatori.

În ceea ce-i privește pe deputații pensionari, cea mai mare indemnizație pentru limită de vârstă este de 9.367 de lei brut pe lună. 156 de foști deputați încasează o pensie specială cuprinsă între cinci mii și nouă mii de lei și alți 351 primesc între 1.800 și 4.900 de lei pe lună.

Vezi și Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare