Pictorul Fericit, un startup 100% românesc, îndeamnă românii să fie mai mari consumatori de artă

Spun unii, să ai succes în business nu înseamnă să inventezi roata. Contează însă și să știi să îți promovezi business-ul pentru ca publicul să știe despre tine. Povestea Pictorului Fericit începe de la artă. Suntem într-o oarecare măsură consumatori de artă, într-un fel sau altul. Suntem creativi într-o oarecare măsură, admirăm frumosul, însă nu ne-am fi gândit vreodată să putem picta tablouri. Pictorul Fericit vine cu o astfel de idee. 

Brandul este unul 100% românesc, inspirat de curentul do it yourself. Vinde exclusiv online picturi pe numere și accesorii pentru pictura. Concret, pictura pe numere presupune pânza de bumbac în prealabil numerotată și schițată. În kit veți regăsi și pensule și culori necesare, urmărind corespondența aceasta și aplicând cu atenție culoare veți obține un tablou perfect. 

În această variantă, oricine poate picta. Așadar conceptul îmbină cu succes și satisfacția de a face cu efort propriu o decorațiune. Există opțiuni de tablouri pentru publicul feminin, cel masculin, pentru copii de asemenea. Iar pentru iubitorii de artă clasică picturile pe numere reproduceri după marile opere de artă sunt alegerea potrivită. Astfel, cu puțin efort doritorii pot crea o reproducere după tablourile renumite ale lui Van Gogh sau Klimt. 

Pentru cei care experimentează arta sau o exersează 

Pictorul Fericit s-a transformat încet și sigur în unele din magazinele de pictură de răsunet pe nișa aceasta. Cei care își exersează talentul pot alege în schimb să creeze de la zero o pictură. Vor regăsi la Pictorul Fericit tot ce au nevoie, de la pânză albă sau neagră și până la seturi de culori, paletă pentru mixat culori, șevalete sau seturi de pensoane.

Cu atât mai încântat este publicul când descoperă că are parte de transport gratuit pentru orice comandă minimă de 99 de lei. În plus, diverse coduri de reducere aduc șansa de achiziție la un preț tot mai convenabil. Iar cei din Suceava pot alege ridicarea coletului direct de la sediul Pictorul Fericit, depozitul cuprinzător găzduiește în jur de 5000 de picturi pe numere. 

Pictura nu a fost nicicând mai apreciată și mai abordabilă să spunem. Conceptul do it yourself adică făcut de mâna ta este pe cât de interesant și satisfăcător, pe atât de atractiv. A atras publicul de orice vârstă și a devenit astfel una din activitățile ce merită încercate oricând – chiar și în concediu, de ce nu. Ambalarea a fost gândită să deservească și scopului practic, dispunând de stilul to go, prevăzut cu mâner. 

În plus, pictura este versatilă. Atât cei mari, cât și cei mici își pot fructifica timpul liber astfel. Exersând răbdarea și talentul, cu migală și plăcere aveți parte și de o terapie a culorilor. 

Despre beneficiile acestei activități creative descoperiți și din pagina oficială, pictorulfericit.ro, un portal către această lume a culorilor și proiectelor de tip pictură ce poate fi încercată de oricine. 

Contact: 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare