sursa foto:  cotidianul.ro

Plan ambițios pentru România: Ce și-a propus premierul Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit astăzi cu amabasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm. Întâlnirea s-a desfășurat pe parcursul unei ore, timp în care, cei doi au discutat subiecte precum aderarea României la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), despre vize, dar şi despre menţinerea a 2% din PIB de către România pentru Apărare.

Premierul are și un obiectiv foarte ambițios. Aceasta dorește ca țara noastră să devină producător de armament pentru întreaga zonă.

„A fost o întâlnire foarte bună, o întâlnire punctuală. Am ridicat diferite probleme care vizează România. Am vorbit despre România să fie membru OCDE şi susţinerea SUA, am vorbit despre viză pentru români. Am vorbit despre investitorii americani în România, despre menţinerea procentului de 2% (din PIB – n.r.) pentru Apărare. În acelaşi timp, am pus şi problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă. În toată discuţia am încercat să am o abordare care să susţină România şi o colaborare foarte bună cu SUA pe parteneriatul strategic”, a afirmat premierul Dăncilă.

Vezi și Lidl anunță o schimbare de proporții: Ce mutare pregătește gigantul de la 1 martie

Surpriză de proporții! Ce sumă uluitoare vrea statul să ofere copiilor născuți după 1 ianuarie 2018

Lovitură usturătoare pentru șoferi: Pentru ce riscă, mai nou, închisoarea

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare