sursa foto:  adevarul.ro

Plângere penală împotriva jandarmilor! Cine i-a acuzat de tentativă de omor

Scandalul din Piața Victorie are urmări serioase. Peste 200 de plângeri au fost depuse, iar jandarmii au fost acuzați de tentativă de omor. Un protestatar s-a sesizat pe parcursul zilei de astăzi și a depus plângere la Parchetul Militar Bucureşti.

Acesta susține că jandarmii care au intervenit la protestul de vineri „parcă erau demenţi”, iar el a fost bătut „bestial” de forţele de ordine.

„Mi-au făcut baie cu spray-uri. Eu am întins mâinile în faţă şi m-au bătut bestial, m-au târât la dubă, iar în timp ce mă târau la dubă, m-au lovit cu picioarele. Leziunile pe care le am pe corp sunt de la picioarele jandarmilor. M-au lovit în zona capului. Intervenţia a fost absolut brutală. Parcă erau demenţi (…) Jandarmii i-am cunoscut la procuratură, unul avea 19 ani, unul avea 20 de ani, iar unul avea două zile vechime. Au trimis oameni absolut neinstruiţi. Puteau să omoare lumea (…) Eram cu mâinile sucite la spate, în timp ce eram târâit de nişte jandarmi, alţii mă loveau în cap şi cu picioarele. Mi s-a făcut baie cu gaze”, a relatat bărbatul.

Vizați sunt șefii Jandarmerie pe care îi acuză de tentativă de omor.

Protestatarul este medic pensionar și în prezent lucrează la o firmă. Acesta consideră că intervenția autorităților a fost „de o brutalitate fără seamăn”, iar adevăraţii vinovaţi ar fi, în opinia lui, Liviu Dragnea şi Carmen Dan.

Vezi și Totul despre noul șef al Jandarmeriei Române! Cine este și ce avere are colonelul din Teleorman

Surprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

Jandarmeria dă numele procurorului militar care ar fi supravegheat protestul din Piața Victoriei! Despre cine este vorba și ce avere are acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare