sursa foto:  idevice.ro

Polițiștii lansează un atac dur la adresa ministrului de Interne: ‘Ministrul Bode, în prostia lui, critică agenți de poliție în spațiul public’

Sindicaliștii din Poliția Română îl desființează pe ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Sindicatul Europol Neamț spun că Lucian Bode, „în prostia lui”, critică agenți de poliție în spațiul public și găsește vinovați fără nicio anchetă internă.

Când vine vorba de șefii din Sistem, de aceștia Lucian Bode nu se apropie, chiar și atunci când greșesc.

„În Poliția Română, dacă ești Directorul Direcției Control Intern și ești prins băut la volan, în timpul serviciului, nu ești tras la răspundere disciplinară, dimpotrivă, primești sarcina să elaborezi și să avizezi proceduri care stabilesc condițiile în care sunt cercetați disciplinar polițiștii!
Frumos, nu? Deontologic, nu?
De bun simț, nu? Legal, nu?
Anul trecut, Directorul Direcției Control Intern, Cms șef Ionică Iulian, a fost depistat în trafic, în timpul serviciului, cu o îmbibație alcoolică în aerul expirat de 0,22 mg/L.
Inspectorul General avea obligația să declanșeze cercetarea disciplinară.
Nu și-a îndeplinit-o.
Ba mai mult, dispune ca Direcția Control Intern să elaboreze o procedură privind cercetarea disciplinară a polițiștilor, sub directa îndrumare a ofițerului de poliție care NU a adus niciun prejudiciu de imagine Poliției Române și NU a încălcat Codul Deontologic și interdicția de a consuma alcool în timpul programului de lucru, cine altcineva decât Cms șef de poliție Ionică Iulian.
Ministrul Bode, în prostia lui, critică agenți de poliție în spațiul public, îi găsește vinovați fără nicio anchetă internă.
În schimb, când e vorba de un director din conducerea poliției, ministerul tace, IGPR-ul nu mârârie, protecția ofițerului fiind asigurată … în stil mafiot.
Lucrătorii Direcției Control Intern, învie morți.
Dacă le duci un cadavru în putrefacție, fac minuni, îl readuc la viață.
Dacă ei zic că trăiește, păi trăiește, punct.
Suntem noi proști și chiori, vedem numai ilegalități și abuzuri când, de fapt, în Poliția Română totul merge ca uns.
Managementul unsorii protectoare funcționează!
Dai cu alifie, vina dispare. Șeful e vindecat, prostul … tras în țeapă! 😡”, acuză Europol.

Vezi și

Un prim semnal din Guvern că se va umbla la pensiile militarilor, polițiștilor și lucrătorilor din Servicii! Raluca Turcan, contrazisă!

E bătaie mare în USR-PLUS! A fost nevoie de intervenția de urgență a Poliției: Așa se organizează alegerile de oamenii lui Barna

SURSE Se petrec lucruri stranii sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UMDR! Posibil conflict de interese la ANSVSA

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare