sursa foto:  pressone.ro

Preotul Constantin Necula, la 30 de ani de la Revoluție: Erau un fel de internare în lagăr şi externare din lagăr

Unul dintre cei mai apreciați preoți contemporani, Părintele Constantin Necula, a spus, la 30 de ani de la Revoluție, că trebuie „să restaurăm Crăciunul în familie”.

„Suntem după 30 de ani de exerciţii în libertate. Suntem liberi. Oricât ne-am ascunde după deget, nu se compară cu nimic. Pentru cei care mai au îndoieli, îi invit să recitească plecările noastre în armată şi venirile de acolo, care erau un fel de internare în lagăr şi externare din lagăr. Fac parte din generaţia de tineri de atunci, care o lună ne-am îmbrăcat în soldaţi, o lună am cules roadele ţării şi după două luni trebuia să punem mâna pe arme să ne apărăm ţara”, a declarat Preotul Necula, într-un interviu acordat Agerpres.

„Nu am scăpat de răutate. Spun de câţiva ani, pentru că eu constat pe zi ce trece că suntem tot mai răuţi prin aroganţe, prin superiorităţi afişate. (…) Cred că este nevoie să fim mai decenţi. Dacă am putea posti fiind mai decenţi, am avea mult de câştigat”, a mai spus Constantin Necula.

Vezi și

EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

Cutremur în piață! Supermarketurile, out din orașe

EXCLUSIV Gest uimitor făcut de Marcel Vela: ‘Am refuzat’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare