sursa foto:  stiripesurse.ro

Primul liberal care rupe rândurile! Îi cere lui Raed Arafat să lase deschise terasele și după ora 23:00

Un primar liberal rupe rândurie! Acesta a zis că, duminică, va discuta cu Raed Arafat, șeful DSU, pentru a prelungi programul teraselor după ora 23:00.

Este vorba despre primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Anunțul a fost făcut de Robu, sâmbătă seara, la Digi24.

Amintim că, începând de azi, de la ora 19:00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Timiș a decis să limiteze funcționarea barurilor, teraselor și cazinourilor.

„Se interzice funcționarea operatorilor economici (spații destinate jocurilor de noroc, terase, cluburi, baruri și alte asemenea) in intervalul 23.00 – 06.00. Se interzice organizarea târgurilor, oboarelor, iarmaroace și piețe de vechituri până la încetarea stării de alertă. Se exceptează piețele agroalimentare. Clienții vor purta măști de protecție iar comercianții vor purta mănuși și măști de protecție. Pe perioada desfășurării evenimentelor sportive se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către stafful tehnic și tot personalul care participă la eveniment, cu excepția sportivilor care se află pe terenul de sport”, se arată în hotărârea CJSU Timiș.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal monstruos! Omul instalat de Ludovic Orban taie și spânzură după bunul plac

Detalii incendiare despre arestarea momentului din rândul oamenilor de afaceri. Prin ce metodă a fost prejudiciat statul

E oficial! Ministrul Muncii a făcut anunțul: Pensiile au parte de modificări

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare