sursa foto:  unica.ro

Ce profesie avea soțul UCIGAȘ al actriței din „Las Fierbinți” și ce l-ar fi determinat să o OMOARE

O veste teribilă a cutremurat România, marți: o actriță din serialul „Las Fierbinți” a fost ucisă cu sânge rece de soț. Potrivit informațiilor prezentate în mass-media, bărbatul de 35 de ani i-a tăiat gâtul actriței Anastasia Cecati, cunoscută și ca Anastasia Cia.

Fetița de doar trei săptămâni se afla în locuință, în momentul în care s-a petrecut întreaga scenă halucinantă. După ce și-a omorât soția, bărbatul s-a aruncat de la etajul 7. Acesta era de profesie stomatolog.

Acum, ies la iveală informații noi despre crima care a șocat întreaga țară. Apropiații Anastasiei Cecati susțin că între cei doi soți era o problemă mai veche. Stomatologul se afla la a doua căsătorie și devenise tată, cu doar trei săptămâni în urmă. Asta nu l-a împiedicat s-o ucidă pe mama fetiței lui. Anastasia Cecati era o actriță și un model de succes, care se stabilise în Dubai, informează Adevărul.

Rudele acesteia dezvălui că Anastasia și soțul său nu mai locuiau de ceva timp împreună și că bărbatul avea și o altă familie, cu fosta soție.

Mai mult, în ziua tragediei, acesta se afla în vizită la Anastasia Cecati, pentru a-și vedea copilul. La scurt timp după ce bărbatul și-a făcut apariția, au început certurile, iar soțul Anastasiei a devenit violent. Ulterior, el i-a tăiat gâtul Anastasiei Cecati, iar apoi l-a sunat pe nașul său și l-a implorat să aibă grijă de fetița lui. După aceea, el s-a aruncat de la etaj. Polițiștii au găsit-o pe Anastasia Cecati moartă, într-o baltă de sânge, iar bebelușul se afla într-o cameră alăturată. Copilul a fost dus la  Spitalul NR.1 din Chișinău, secția Pediatrie, Neurologie infantilă.

Vezi și Ministrul Olguța Vasilescu dă un „EXEMPLU de MANIPULARE”! Ce informație falsă s-a PROPAGAT pe rețelele de socializare

Veste BOMBĂ pentru milioane de români! Guvernul i-ar putea trimite GRATIS la dentist! Ce servicii ar urma să le ACOPERE

Revoluție în sistemul bancar: Ce importantă bancă va lansa sistemul de deschidere de conturi prin recunoaștere facială

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare