sursa foto:  OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Profesorul Mircea Coșea, șocat de dezvăluirea unui fermier: ‘Lumea s-a întors invers, așa ceva nu se poate’/Soluție pentru Guvernul Ciolacu

Profesorul de economie Mircea Coșea a rămas, pur și simplu, stupefiat de declarația făcută de unul dintre fermierii care protestează.

Mircea Coșea a afirmat, la Antena 3, că unul dintre producători a spus că, la poarta fermei, trei litri de lapte costă cât unul de apă.

Lumea s-a întors invers, așa ceva nu se poate”, a răbufnit profesorul de economie.

Ce soluție are pentru Guvernul Ciolacu?

Mircea Coșea are și o soluție pentru Guvernul României, în această situație de criză.

Mai exact, Executivul ar trebui să înceapă să lucreze la reducerea costurilor de producție, a explicat cunoscutul profesor.

Declarația făcută de Mircea Coșea:

Deci ceea ce trebuie să facă Guvernul, dacă are capacitatea ca să înțeleagă lucrurile corect, mai ales în această situație de criză, este să înceapă să lucreze la reducerea costurilor de producție.

Unul dintre producători a spus un lucru care pe mine m-a șocat dacă am ajuns ca să trăiesc în asemenea țară, domnia sa a spus: ”trei litri de lapte costă cât un litru de apă”. Lumea s-a întors invers, așa ceva nu se poate. (…)

În toată lumea costul la energie a scăzut, numai în România nu. Ce facem cu îngrășămintele, ce facem cu semințele pe care le importăm, noi nu mai avem semințe în România, importăm, pentru tot ceea ce este mâncare, legume, fructe. Acolo e cheia”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare