sursa foto:  zf.ro

Propunere pentru sprijinirea producătorilor români: Mall-urile nu vor mai putea să funcționeze fără a avea 30% mărfuri românești la raft

Florian Bichir, cap de listă PMP Argeș la alegerile pentru Senatul României, vine cu o propunere pentru a sprijini ferimierii și producătorii români.

În contextul în care autoritățile au decis ca piețele și târgurile să fie închise timp de 30 de zile, istoricul și jurnalistul Florian Bichir întreabă pe români cine-i protejează.

Totodată, el a dezvăluit că PMP-ul pregătește o mutare importantă. Mall-urile și magazinele din incinta acestora nu vor mai putea funcționa fără a avea minimum 30% mărfuri autohtone.

Cineva trebuie să se gândească și la națiunea asta, română. De aceea, sloganul meu este ‘România, înainte de orice’. Chiar nimeni nu se mai gândește la românii ăștia amărâți? La USR, ce vezi? O seceră și un ciocan? Domne, ce simbol are PMP-ul? E un măr românesc.

Dar pentru țăranii români vor exista despăgubiri, atâta timp cât li se închid târgurile? Nimeni nu se ia de aceste mall-uri, pentru că reprezintă marile corporații și au cabinete de avocatură foarte bune – are cine să-i sprijine.

Ei bine, pe amărâtul meu, pe țăranul meu, pe care eu îl iubesc, cine-l apără în afară de PMP?

Noi avem în pregătire, va trebuie să discutăm cu toți specialiștii, la nivel de partid. Există o variantă care funcționează în Franța. Când vom ajunge la Putere, că vom anunge cu siguranță, nu le vom da aprobare mall-urilor să funcționeze dacă nu au 30% mărfuri românești la raft”, a declarat profesorul Florian Bichir, în presa locală.

Vezi și

EXCLUSIV Toate piețele din Sectorul 4 se redeschid miercuri! Soluția găsită de primarul Daniel Băluță

Primarul Sectorului 2, pentru Bugetul.ro: ‘Piața Obor nu se închide!’/Traian Berbeceanu și șefa DSP București și-au dat acordul

Se măresc salariile pentru bugetari. Cu cât va crește diferența față de angajații din mediul privat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare