sursa foto:  b1.ro

PSD are ‘sifoane’ în partid? Rareș Bogdan dezvăluie că Guvernul Orban îi știe toate mutările

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a făcut o dezvăluire incendiară.

Europarlamentarul PNL susține că există un plan bine definit, pus în practică încă din luna decembrie, iar liberalii au toate mutările.

La fiecare mutare a PSD, PNL-ul are una complementară, a declarat, la Digi24, Rareș Bogdan.

Bogdan a precizat că nu pot fi organizate alegerile parlamentare anticipate în aceeași zi cu cele locale, dar ar putea fi organizate cu „o zi, o săptămână, două săptămâni înainte”.

El a arătat că, în baza simulărilor făcute de PNL, partidul ar câștiga circa 500-800 de primari, în timp ce PSD s-ar prăbuși de la 1.700 de primari la 500 de primari.

În aceste condiții, „PSD nu poate să nu depună moțiune de cenzură, pentru că există presiunea primarilor”, a spus Rareș Bogdan.

El a adăugat că, dacă social-democrații nu depun moțiune, „există un plan bine definit încă de la mijlocul lunii decembrie, care a fost activat sau se va activa zilele astea, și care are toate mutările, ca la șah. La fiecare mutare a PSD, noi avem mutarea complementară”.

Întrebat dacă există o majoritate negociată pentru dărâmarea guvernului PNL pentru alegeri anticipate, în cazul în care PSD nu depune moțiune de cenzură, Rareș Bogdan a răspuns: „Noi nu ne dăm jos guvernul, ca lucrurile să fie clare”.

Vezi și

EXCLUSIV Document. Ministrul Marcel Vela răstoarnă acuzațiile lui Dumitru Coarnă

EXCLUSIV Marcel Vela ascunde planul de reorganizare a Poliției: A fost o discuție doar pentru că a crea senzația că ne consultă

Mare atenție, Marcel Vela! Bubuie Ministerul de Interne: Șeful Jandarmeriei Române, acuzat de răpire

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare