sursa foto:  digi24.ro

PSD-istul care a anticipat prăbușirea lui Liviu Dragnea! A anunțat că va intra în închisoare

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, în dosarul condamnărilor fictive făcute la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

În toamna anului 2018, un deputat PSD a prevestit că Dragnea va ajunge după gratii. Este vorba despre Răzvan Rotaru, deputat PSD de Botoșani.

„Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi și cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aștept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la București și să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne așa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câștigată. Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme și nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă… Toți cei care sunt acolo, în CEx, sunt oameni aduși de el, puși de el, li s-au oferit funcții de prost gust și au acceptat și s-au umilit și acum nu au curaj să ridice capul din pământ”, a afirmat, în septembrie 2018, deputatul Răzvan Rotaru.

Vezi și

EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare