sursa foto:  evz.ro

PSD pregătește o lovitură de proporții! O mare parte din populație este vizată

În ultima perioadă, taxele și impozitele au fost pe post de minge într-un meci de tenis, în care principalii jucători au fost Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose. Aceștia au plimbat de la unul la celălalt afirmații privind aplicarea unor taxe și impozite. Se pare că toată această tevatură ascunde alte intenții. Un deputat USR demască intoxicările și minciunile PSD și arată populației care sunt adevăratele intenții ale liderului PSD și ale lui Mihai Tudose.

”PSD a mințit în campanie când a spus că nu crește impozitele. Mai mult, domnul Dragnea și premierul său au mințit săptămâna trecută când au reafirmat același lucru.

PSD a încercat să crească impozitele pe muncă prin amendamente dar nu a reușit. Iar acum guvernul Tudose vine cu o propunere de OUG prin care crește impozitarea pe munca cea mai slab plătită.

Vezi și Vin americanii! Ce renumită companie din România a fost achiziționată de aceștia

Guvernul PSD vrea să introducă un prag minim de calcul a contribuțiilor obligatorii. Practic, orice muncă cu timp parțial urmează să fie impozitată minim la nivelul de normă întreagă a salariului minim.

Dintr-un calcul simplu rezultă că la nivelul salariului minim, cineva care muncește în prezent cu două ore pe cartea de muncă va avea de plătit impozite de 2,59 de ori mai mari. Cineva care muncește 4 ore, va fi impozitat de 1,45 ori mai mult decât acum.

Mai țineți minte când ne promitea doamna Vasilescu că dacă cresc salariile la stat vor crește și salariile din privat? Evident că nu are cum să se întâmple asta pentru că salariile de la stat sunt plătite din taxele și impozitele plătite de cei care lucrează în economia privată. O simplă lecție de finanțe publice elementare i-ar arăta acest trist adevăr.

De unde credeați că vin miliardele pe care PSD le alocă prin notoriul PNDL? De la dumneavoastră. De unde vin banii pentru creșteri fantastice de salarii la stat? Tot de la dumneavoastră. Cei care munciți și plătiți printre cele mai mari impozite pe muncă din Uniunea Europeană. #Minciuni #Impozitare #PovaraFiscala #CiumaRosie”, a scris deputatul Claudiu Năsui pe Facebook.

Vezi și Cum s-a făcut de râs fiul celui mai bogat primar pe care l-a avut România vreodată

Devoalări incredibile în cazul preotului Pomohaci! Unde a putut să ajungă

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

 

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare