sursa foto:  keyword-suggestions.com

Vin americanii! Ce renumită companie din România a fost achiziționată de aceștia

Americanii nu au investit prea mult în România, însă când aleg, aleg cu cap. Noi le cumpărăm rachetele, iar ei ne iau la preț rentabil vinul. Celebrele  Busuioacă de Bohotin și Zghihara de Huși vor ajunge acum și în SUA după ce Cramele Huși au fost achiziționate de către o companie din această țară.

Jurnaliștii de la www.profit.ro susțin că prestigioasele Crame Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, ce are în portofoliu branduri ca Busuioaca de Bohotin, Dealurile Hușilor, Castelul Dintre Vii, Mihai Viteazul, Inima de Haiduc, Zghihara de Huși va fi deținut pe viitor de o companie din Albuquerque, New Mexico (SUA), condusă de fostul CEO al Snow Queen Vodka, Rowland Hill.

Compania are ca vicepreședinte, o româncă emigrată în America, și a fost înființată exclusiv pentru a vinde vin românesc pe piața americană și cea asiatică. Cramele Huși este unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, pe piață din 1954 și condus momentan de basarabeanul Serghei Bunescu, scrie și agrointel.ro.

Citește și…

Rareș Bogdan îl amenință dur pe Liviu Dragnea! Ce informații deține despre liderul PSD

Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare