sursa foto:  Inquam Photos/Alexandru Busca

Raed Arafat anunță o hotărâre istorică! Val de angajări în subordinea sa! Peste 8.500 de posturi noi

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a anunțat că IGSU angajează peste 8.500 de oameni.

Potrivit lui Arafat, această decizie a Guvernului corectează problema resursei umane.

Astăzi vreau să prezint o hotărâre de guvern care a fost adoptată, cel puţin pe linia protecţiei civile şi a situaţiilor de urgenţă, fără exagerare, o considerăm o hotărâre istorică, pentru că ne corectează o problemă foarte mare din punctul de vedere a resursei umane. Deci, astăzi, hotărârea de guvern care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 129 de posturi de ofiţer, 25 de maiştri militari şi subofiţeri şi 8.400 de soldaţi şi gradaţi profesionişti. Va fi premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul IGSU şi care va reprezenta o pondere importantă în cadrul inspectoratului”, a afirmat Raed Arafat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, conform Agerpres.

El a explicat că posturile urmează să fie ocupate treptat, până la finele acestui an urmând să fie angajate 1.479 de persoane.

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 129 de posturi de ofiţer, 25 de maiştri militari şi subofiţeri şi 8.400 de soldaţi şi gradaţi profesionişti, posturi care urmează să fie ocupate treptat.

Vezi și

Stenograme DNA. ‘Dispoziție’ pentru șeful Poliției: ‘Spuneţi-le băieţilor s-o încheie, naibii!’, ‘Ăla gras… Aoleu! într-un picior, a sărit într-un picior!’

SURSE Florin Cîțu ia avans! Alți doi grei îl părăsesc pe Ludovic Orban

Interceptări din dosarul șefului Poliției acuzat de luare de mită: ‘Poate recuperăm și noi bănuții de la nebuna aia’ – ‘Verific, să văd care-i stadiul’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare