sursa foto:  news.ro

Raed Arafat: ‘Pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea’

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat că la începutul lunii viitoare  se va definitiva situația cu privire la redeschiderea școlilor.

 

Raed Arafat susține că „Suntem dependenți de numărul dozelor care se primesc”.

Este creștere, zilnic avem o creștere în numărul persoanelor și deja am depășit un sfert de milion de persoane vaccinate. Între început și între ieri, de exemplu, suntem de la 10.000 suntem la aproape 30.000 de persoane vaccinare”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat: „Profesorii au intrat deja în faza în care se pot vaccina”

Raed Arafat a vorbit și despre vaccinarea profesorilor și începerea școlilor. Rămâne valabilă data de 8 februarie pentru revenirea elevilor la o școală normală? Depinde începerea școlii de numărul cadrelor didactice vaccinate?

„Cel puțin, pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea. Și vor fi folosite scenariile care s-au mai folosit, poate cu unele modificări, iar profesorii au intrat deja în faza în care se pot vaccina, știu că s-a dat prioritate lor, astfel încât o parte importantă să se vaccineze, cel puțin cu prima doză, până la deschiderea școlilor”, a spus Raed Arafat, conform alephnews.ro.

Citește și:

Este oficial! Vești importante pentru toți românii: Cine nu se decide cu privire la acest serviciu, va plăti automat mai mulți bani

Avertisment dur: Pensionarii vor ajunge sub pragul sărăciei

După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare