Raed Arafat reacționează după recordul de noi cazuri de coronavirus: Mai îngrijorător este creşterea la terapie intensivă

Medicul Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a avertizat că numărul pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus aflaţi la Terapie Intensivă a crescut îngrijorător. 

„Ştiu numărul cazurilor: 777. Mai îngrijorător este creşterea la terapie intensivă. Avem 261. Deja am depăşit 260.

Rămânem la recomandarea pentru populaţie să respecte regulile şi să respecte regulile de distanţare şi să nu asculte campaniile care spun că nu porţi mască sau să nu respecţi aceste reguli”, a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, la ieşirea de la DIICOT.

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a avertizat că peste 700 de pacienţi testaţi pozitiv cu noul coronavirus au fost externaţi la cerere, pe motiv că sunt asimptomatici.

Alte 777 de noi îmbolnăviri au fost raportate joi în România, bilanțul ajungând la 35.003 potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică. De asemenea, în ultima zi au fost raportate 19 de decese din cauza COVID-19. Numărul de teste raportate a fost de 19.097.

Vezi și:Venituri uriașe pentru Mugur Isărescu! La cât a ajuns pensia acestuia

Ce avere are, în realitate, Ludovic Orban și câți bani a încasat în ultimul an

EXCLUSIV Cutremur între Servicii! Șeful SPP câștigă dublu față de șeful SRI! Salariul generalului Pahonțu a explodat în ultimul an fiscal declarat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare