Rareș Bogdan a răbufnit: De pilele incompetente nu se va atinge

Rareș Bogdan atacă dur Guvernul! Liberalul  critică rectificarea bugetară anunțată de Teodorovici, considerând că nu va fi în nici un caz una negativă, pentru că Eugen Teodorovici „va coafa rectificarea negativă într-o rectificare pozitivă”.

„A rămas fără banii, asta e limpede, dar va coafa rectificarea negativă într-o rectificare pozitivă, pentru că „negativ” este unul dintre termenii pe care are indicații să-i evite. Punem pariu că va da afară doar oameni fără proptele politice, câți au mai rămas prin ministere, dar de pilele incompetente nu se va atinge?”

Ministrul Eugen Teodorovici a recunoscut că la rectificarea bugetară vor fi măsuri de restructurare și că vor fi dați afară oameni din ministere. La rectificare miniştrii vor prezenta execuţia bugetară şi motivele pentru care sunt într-o situaţie sau alta, a adăugat ministrul, care spune că Finanţele vor prezenta doar principiile de bază ale rectificării.

Conform calendarului anunţat anterior de ministrul Finanţelor prima rectificare bugetară ar trebui efectuată până pe 31 iulie.

 

Vezi și:SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare