sursa foto:  fanatik.ro

Rareș Bogdan anunță discuții speciale, în miez de noapte, privitoare la intrarea României în Schengen și la atitudinea abuzivă a Austriei lui Nehammer

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, dezvăluie că a purtat discuții în miez de noapte cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Potrivit lui Rareș Bogdan, dialogul a vizat intrarea României în spațiul Schengen, precum și atitudinea abuzivă a Austriei lui Karl Nehammer față de țara noastră.

Prim-vicepreședintele PNL subliniază că discuția s-a petrecut sub ochii atenți ai președintelui Partidului Popular European, Manfred Weber.

Relatarea lui Rareș Bogdan:

„Prima poză e făcută după ce am abordat subiectele Schengen si cereale din Ucraina, plus situația din Portul Constanța și situația fermierilor români cu președinta Comisiei Europene!

Sunt împreună cu președintele Partidului Popular European, Manfred Weber, si colegii Daniel Buda, Cristi Busoi, Siegfried Muresan.

Am avut cu Ursula von der Leyen si o discuție specială despre Schengen si atitudinea Austriei. Nu abandonez subiectul oriunde aș fi și la orice oră m-aș afla, aici era trecut de miezul noptii acasa, in România….

Dialogul s-a petrecut sub ochii atenți ai lui Manfred”.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare