sursa foto:  realitatea.net

Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’

Avertisment dur lansat de Rareș Bogdan pentru baronii PNL. Acesta susține că toți cei care au crezut că îl pot folosi pentru imaginea lui s-au înselat amarnic. De asemenea acesta sune că este gata să bată cu pumnul în masă doar pentru a explica că orgoliile trebuie lăsate de-o parte.

„Si sunt dispus sa bat cu pumnul in masa partidului ca sa explic ca trebuie lasate orgoliile de-o parte. Toata lumea credea ca voi veni in partid ca o vedeta care va participa la cateva mitinguri si cateva lansari de carte cu presedintele, dupa care voi sta deoparte. Au ramas socati cand la ora 7:30 rupeam usa aici la sediu.

Si nu de aceea trebuie sa fiti parcat intr-o functie magulitoare, dar simbolica in PE?

Au gresit cei care au crezut ca au apelat doar la un nume cu notorietate si incredere populara care nu se va implica dupa campanie.

Si nu va considera deja un pericol?

Eu imi vad de lungul nasului, astazi eu nu consider ca sunt o solutie nici pentru conducerea PNL, nici pentru sefia Guvernului. Sunt la inceputul carierei politice, stiu sa astept, sa fac totul pas cu pas, imi vad locul, am decenta si ma integrez intr-o echipa”‘, a declarat Rareș Bogdan pentru Ziare.com.

Vezi și EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul polițistului ucis în Timiș! Care este, de fapt, arma crimei

Ies la iveală noi detalii despre interlopul care a ucis un polițist duminică! Ce s-a găsit

Vești proaste! Cu cât ar putea scădea salariile unei categorii de angajați

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare