sursa foto:  facebook

Rareș Bogdan, dezlănțuit! Pe cine are invitat special în emisiunea sa și ce „jocuri” pune la cale

Decizia CCR a aruncat în aer scena politică. Se pare că președintele Iohannis ar putea fi obligat să o revoce pe procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Totuși până când motivarea nu va fi publicată oficial, nimic nu este sigur. În timp ce reprezentanții Puterii se bucură de succesul obținut, cel puțin aparent, jurnaliștii care militează pro DNA, au luat foc. Alexandru Căutiș, invitat permanent la Realitatea îndeamnă la proteste de stradă, dar momentan cetățenii par dezinteresați de subiect.

În acest context, vedeta Realitatea TV, Rareș Bogdan, i-a invitat pe liderii organizațiilor #rezist în platou chiar în seara aceasta, probabil tocmai pentru a îndemna oamenii să iasă în stradă și să pună presiune pe judecătorii CCR, care sunt din ce în ce mai mult acuzați că fac jocuri politice murdare.

„Se așterne Noaptea Siberiană peste România.
Războiul pare câștigat de ei. Președintele României a fost scos complet din joc. CCR aruncă în aer ordinea constituțională. Aici nu e vorba de LCK ca persoană. Ne-am întors în 2002/2003. E vorba de faptul că orice procuror sau judecător va fi de azi mai atent, mult mai atent, la cum și în ce fel va soluționa dosarul unui politician. Procurorii se întorc, practic, în subordine politică, autoritatea Ministrului Justiției este totală. Curtea Constituțională pare capturată în acest moment, dar să așteptăm Motivarea. Cu asemenea decizii, România nu mai îndeplinește criteriile de aderare. Consecințele vor fi financiare. Își permite România blocarea tuturor liniilor de finanțare? Trebuie să rămânem un spațiu cenușiu, înapoiat? Încurajează CCR plecarea din țară a tuturor românilor care cred că independența justiției este garanția democrației?

Vezi și Mutare fără precedent făcută de Antena 3! Cum vrea să-și mărească veniturile

Desemnat „Personalitatea Europeană a anului”, Florin Bădiță, fondatorul Corupția Ucide, vine la JOCURI DE PUTERE – însoțit de liderii #Rezist Diana Voicu (Inițiativa România), Andi Cârlan (Rezistența) și Angi Șerban (Corupția Ucide)”, scrie Rareș Bogdan pe facebook.

Cel mai cunoscut dintre cei 4 invitați este Florin Bădiță, care s-a remarcat și printr-o serie de acțiuni controversate, cum ar fi ziua călătorilor care merg în chiloți la metrou. Cu toate acestea, el este un bun organizator când vine vorba de proteste și se implică activ în fenomen.

Vezi și Proiect senzațional pentru România: Ce va ridica una dintre cele mai importante companii de stat

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare