sursa foto:  digi24.ro

Rareș Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu s-o reducă la tăcere pe Andreea Moldovan! Nu poate fiecare să vorbească ce vrea, când vrea

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, îi cere lui Vlad Voiculescu s-o reducă la tăcere pe Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

După ce Andreea Moldovan a afirmat că ar trebui introdusă o nouă carantină totală în România, pentru o perioadă de două săptămâni, Rareș Bogdan îi cere lui Vlad Voiculescu să o oprească.

Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public”, a afirmat Rareș Bogdan.

„Fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială”, consideră Rareș Bogdan.

Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă.

Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului.”, a mai adăugat Rareș Bogdan.

Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a mai spus Rareș Bogdan la interviurile DCNews, făcând referire la Andreea Moldovan.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare