sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan profețește dezastrul pentru PSD! Unica salvare pentru Partidul Social Democrat

„Alesul” din PNL pentru alegerile europarlamentare profețește dezastrul pentru Partidul Social Democrat! Rareș Bogdan susține că există posibilitatea ca PSD să nu prindă nici locul al doilea la alegerile europarlamentare, prăbușindu-se până pe locul trei.

Mai mult, fostul realizator de la „Jocuri de Putere” susține că social-democrații s-ar putea prăbuși într-atât, încât riscă să nu se califice în finala prezidențială.

Unica salvare a PSD, susține Rareș Bogdan într-un editorial publicat pe site-ul reporterglobal.ro, ar fi debarcarea lui Liviu Dragnea de la cârma formațiunii social-democrate.

„Cu capul în traistă, PSD se îndreaptă semeț către locul 3 și riscă inclusiv să nu se califice în finala prezidențială. În varianta că va exista una. Iar după ce va pierde cu aplomb 3 ture de alegeri, se va întreba unde a greșit. La bani!

Miza blocării fondurilor europene destinate creșterii nivelului civilizației acestui popor a fost enormă: ținerea electoratului în înapoiere, în stadiul de copil cretin căruia-i dai o acadea și-ți pupă mâna. Acolo, însă, este și pericolul pentru PSD. Oamenii din județele sărace vor fi invitați să viziteze Clujul, Alba Iulia, Oradea și Aradul și vor avea impresia că sunt în America. Giurgiul, Teleormanul și Călărașiul aveau aceeași șansă, dar le-a fost refuzată de ciuma roșie. De aici va veni ruina PSD. Dar și a multor români, pentru hora de 10 milioane de după”, conchide Rareș Bogdan.

Vezi și

Vești pentru pensionari! Senatul va aproba o nouă modificare a Legii Pensiilor

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu face lumină! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Vești pentru șoferi! Cei care au permisul suspendat ar putea avea parte de acest beneficiu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare