sursa foto:  Facebook

Rareș Bogdan profețește o guvernare în care PNL va fi prezent, după alegerile din 2024! Se vor face investiții pe bandă rulantă

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, a făcut o serie de declarații extrem de interesante cu privire la alegerile parlamentare ce vor avea loc în anul 2024.

Rareș Bogdan susține că liberalii vor fi prezenți în viitorul guvern ce va fi constituit după alegerile parlamentare din acest an.

Mai mult, europarlamentarul liberal a explicat că investițiile vor continua în același ritm, cu un guvern din care PNL va face parte.

„Vă fi tot o guvernare în care PNL va fi prezent. Investițiile trebuie să continue în același ritm”, a explicat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a atenționat că în România trebuie finanțate marile magistrale, anume magistralele terestre și cele feroviare.

Astfel, investițiile nu se vor mai bloca în Carpați sau în jurul Bucureștiului.

„România nu se reduce la Cluj, nu se reduce la Bihor, nu se reduce la Alba, la Sibiu, la Brașov, la Bistrița. România e și la Iași, România e și la Vaslui.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să finanțăm marile magistrale. Magistralele terestre și magistralele feroviare, pentru a avea trecerea, pentru că investițiile se blochează în Carpați sau în jurul Bucureștiului”, a precizat, la Realitatea Plus, liderul PNL.

Rareș Bogdan: „Avem două regiuni în Top 5 cele mai sărace regiuni europene”

Mai mult, prim-vicepreședintele PNL a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că avem două regiuni în Top 5 cele mai sărace regiuni europene.

Astfel, un guvern din care va face parte și PNL va trebui să rezolve diferențierile dintre regiunile sărace și cele bogate ale României.

Avem două regiuni în România, București-Ilfov și regiunea de nord-vest, Cluj, Bistrița, Oradea, Satu Mare, Maramureș, care sunt în Top 10 regiuni europene, alături de Lombardia, de Piemont, Catalonia și, din păcate, avem două regiuni, cea din Oltenia și cea din Moldova de Sud, care sunt în Top 5 cele mai sărace regiuni.

Aceste diferențieri trebuie rezolvate de o guvernare. Eu sunt convins că va fi tot o guvernare în care PNL va fi prezent”, a afirmat Rareș Bogdan.

Primul examen serios pe care liberalii îl vor avea în acest an este cel al alegerilor europarlamentare, acestea fiind programate la 9 iunie 2024.

Cu Rareș Bogdan cap de listă, Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat alegerile europarlamentare din anul 2019.

Partidul Social Democrat (PSD) a fost al doilea cel mai votat partid din acel scrutin, iar Uniunea Salvați România (USR) s-a clasat pe locul al treilea.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare