sursa foto:  g4media.ro

Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a spus, pe Facebook, că președintele Klaus Iohannis ar trebui dat în judecată „pentru toate aberațiile și mizeriile” spuse la adresa PSD.

Astăzi Rareș Bogdan i-a dat o replică dură, precizând că „vuvuzelele PSD, în frunte cu doamna Dăncilă, și imaginează că dacă amenință românii cu dosare penale pe motiv de defăimare îi vor descuraja să mai critice”.

„Val de amenințări contra celor care îndrăznesc să critice pe facebook sau în aer liber, SE PREGĂTEȘTE CEVA CUMPLIT!! Vuvuzelele PSD, în frunte cu doamna PM, își imaginează că dacă amenință românii cu dosare penale pe motiv de defăimare îi vor descuraja să mai critice? Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS, de a nu înghiți minciunile care devastează țara, de a râde de prostiile voastre! Pe români vreți voi să-i speriați, mă? Sau, cum spunea personajul lui Toma Caragiu într-un film: „Poporul ăsta vreți voi să-l opriți să râdă? De minciună, de ridicol, de prostie, de hoție, de vorbele voastre umflate. De 2000 de ani poporul asta râde, râde cu sau fără voia cuiva”, spune Rareș Bogdan, într-un mesaj pe Facebook.

Sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la Mamaia, că va depune plângere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis, pentru că a numit Guvernul PSD unul corupt.

Vezi și

EXCLUSIV Execuții în Poliție. Dezvăluire-șoc: ‘S-a folosit de mine ca să scape de șefi’

Vești importante pentru milioane de români! Vor primi bani mai mulți 

Mare atenție! Se dau amenzi uriașe dacă aveți așa ceva în mașină

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare