Rareş Bogdan trage un semnal de alarmă: ”ATENTIE: Nu se preda atat de usor! Sobolanul ranit musca.”

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost condamnat, joi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu este definitivă. În urma acestei sentinţe, foarte mult scenarii care arată următoarea mişcare a social-democratului.

Jurnalistul Rareş Bogdan trage un semnal de alarmă şi vorbeşte despre planul Executivului.

”ATENTIE: Nu se preda atat de usor! Sobolanul ranit musca.

PLANUL este unul singur! Acum vor sa forteze CCR sa dea ca neconstitutionala Ordonanta 14 care a anulat celebra Ordonanta 13! Sesizarea este la Curte deja! Pana si ei isi dau seama ca nu pot forta cu o noua OUG data de Dancila care sa dezincrimineze abuzul in serviciu, o Ordonanta care, cu siguranta, ar scoate 2 milioane de romani in strada si atunci incearca smecheria cu CCR. O smecherie care va scoate cel mai probabil minim 1 milion de romani in strada, oricat vor incerca sa explice ca e o decizie a CCR si ca ei, ticalosii, nu au nici o vina. Oamenii, insa, nu mai pot fi prostiti. Romania desteapta NU le va inghiti mizeriile si va reactiona.
In tot acest timp PSD se va transforma intr-un partid al sinuciderii colective si va deveni totalmente nefrecventabil. Ramaneti vigilenti!”, a scris Rrae: Bogdan pe Facebook.

Vezi şi Deloc de neglijat! Ce avere are Simina Tănăsescu, consiliera lui Klaus Iohannis obligată să demisioneze

Surpriză de proporții! Unde lucrează celebra protestatară #rezist, Angi Șerban

Se vinde încă o bancă din România: Ce colos o va prelua

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare