sursa foto:  g4media.ro

Răscoală împotriva Violetei Alexandru: ‘Asta intenționează doamna ministru, ca banii să ajungă într-o zonă agreată?’

Sindicaliștii se răscoală împotriva ministrului-demis al Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru.

Într-o scrisoare către președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Victor Picu, în contextul reorganizării ANOFM, Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii îi aduce acuze grave Violetei Alexandru.

Printre altele, FSMM îl întreabă pe președinte ANOFM dacă nu cumva „minimalizarea și ducerea în derizoriu a activității din cadrul agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă” este făcută ca „banii să ajungă într-o anumită zonă agreată” de Violeta Alexandru.

Totodată, sindicaliștii acuză că șefa interimară a Muncii „este într-o mare eroare, crezând că subvenționarea (n.r. – subvenționarea ANOFM) e măsură pasivă”.

Doamna ministru, de când și-a preluat mandatul, a venit doar cu critici la adresa salariaților din Ministerul Muncii și din instituțiile subordonate/în coordonare, nerealizând absolut nimic concret pentru sistem, nu s-a aplecat asupra problemelor  noastre, a dezinformat populația, spunând că REVISAL-ul poate fi vizualizat de către AJOFM din data de 01.01.2020, în condițiile în care noi am avut acces la acesta din martie 2015”, mai susțin sindicaliștii.

Mai mult, Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii solicită ca orice măsură privind o posibilă reorganizare să fie dezbătută cu celeritate.

În calitate de organizație reprezentativă la nivelul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în baza Sentinței Civile nr. 1/RZ a Tribunalului Municipiului București, solicităm ca, în calitatea noastră de parteneri de dialog social, orice măsură/analiză cu privire la oportunitatea unei posibile reorganizări să fie dezbătută cu celeritate”, subliniază sindicaliștii.

Citește AICI scrisoarea integrală a sindicaliștilor

Vezi și

Cutremur pe scena politică! Cine va fi viitorul președinte PSD: ‘Sprijin din partea lui Iohannis și al Sistemului’

Marele vis al lui Liviu Dragnea, dinamitat! Ludovic Orban restructurează instituția întărită de Viorica Dăncilă și îngroapă definitiv proiectul fostului lider PSD

Legea a fost adoptată! Puteți primi amenzi de mii de lei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare