sursa foto:  gov.ro

Răsturnare de situație! Augustin Zegrean anunță o imensă lovitură pentru Guvernul Cîțu! ‘Ar trebui să dea pensiile majorate cu 40%’

Fostul președinte al Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, aruncă o adevărată bombă în spațiul public.

Augustin Zegrean susține că acum, după decizia CCR, Guvernul Cîțu ar trebui să majoreze pensiile cu 40%, așa cum prevede legislația în vigoare.

Motivul? CCR a adoptat o lege de respingere a Ordonanței care prevede ca pensiile să crească cu 14%. Așadar, conform lui Zegrean, Guvernul ar trebui să majoreze pensiile cu 40%.

Eu știu că astăzi s-a judecat la CCR o lege de respingere a Ordonanței (n.r. – care prevede ca pensiile să crească cu 14%). Ce este astăzi în vigoare este legea din 2018, care spune că pensiile se majorează cu 40% de la 1 septembrie.

Ar trebui să se dea pensiile majorate cu 40%.

Legea pensiilor este lege în vigoare. Dacă legea care modifică legea pensiilor a fost declarată neconstituțională, nu prea mai există alte căi (n.r. – pentru Klaus Iohannis)”, a declarat, la Digi 24, Augustin Zegrean.

Vezi și

SURSE Șeful unei instituții de forță pe timp de pandemie ar putea fi zburat din funcție! Negocieri secrete cu noul ministru

Veste importantă pentru români! Ce se întâmplă cu pensia anticipată de la 1 septembrie

EXCLUSIV Bătaie pe funcțiile din Guvernul Cîțu! USR-PLUS-iștii se autopropun pentru ocuparea unor poziții-cheie!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare