sursa foto:  national.ro

Răsturnare de situație! Flavia Groșan nu a vindecat 100% din pacienții Covid: Există numeroase persoane care au ajuns în stare gravă la spital

Răsturnare de situație în privința celor declarate de doctorul Flavia Groșan! Deși s-a spus că a vindecat 100% din cazurile de coronavirus pe care le-a tratat, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, dezvăluie că lucrurile nu stau chiar așa.

Pantiș susține că, după ce au fost tratate de doamna Groșan, numeroase persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Oradea.

Doctorul Carmen Pantiș întreabă cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de pacienți, când tu știi că unii dintre ei au ajuns în stare gravă la spital.

În realitate, există numeroase persoane care, după ce au fost la cabinetul privat al doamnei dr. Groşan, au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal din Oradea. Cum să pretinzi că ai vindecat 100% o mie de oameni şi tu ştii că pacienţii tăi ajung în stare gravă în spital?”, a declarat dr. Carmen Pantiş, pentru ebihoreanul.ro.

Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale. Am invitat-o la Comisia de Etică, să îşi justifice afirmaţiile. Am sunat-o azi şi părea chiar bucuroasă„, a mai spus dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor.

Flavia Groșan acuză: „Nu am avut niciun drept la opinie”

Doctorul Flavia Groșan a reacționat pe Facebook, după articolul din presa locală. Aceasta susține că, din câte știe ea, doar trei persoane au ajuns la spital.

Totodată, ea precizează că n-a avut niciun drept la opinie.

Vin vremuri grele pe capul meu. Foarte multe cazuri au ajuns in spital cica. De vreo trei știu. La fel cum știu cum au intrat in spital. Afebrili si cu saturație agreabile si care după 3 saptamâni tot acolo sunt. Ei, acum nimeni nu i perfect. Mai sunt si rateuri in viața.
Prieteni, ce rateuri am mai dat?
PS Ca de obicei nu am avut nici un drept la opinie. Imi pare rău ca nu am ajuns la Ciutacu. Aveam programate câteva onlinuri. Adică ceea ce știu sa fac binișor.”, a reacționat Groșan.

Flavia Groșan a declarat că bolnavilor de Covid li se administrează medicamente care le aduc moartea

„Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor.

Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”, a afirmat medicul Flavia Groșan, potrivit Național, după cum am scris AICI.

Conform sursei citate, Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație.

Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr.Groșan.

Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă. Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, a declarat Flavia Groșan.

Vezi și

Mare atenție, români! ANAF își focusează atenția asupra veniturilor persoanelor fizice. Care este motivul deciziei

EXCLUSIV Octav Bjoza reacționează la acuzațiile lui Florin Cîțu: ‘Fals grosolan! N-am avut niciodată ceva împotriva vreunei etnii!’

Solicitare urgentă către Ludovic Orban și Florin Cîțu! Parlamentari AUR, PNL, PSD și societatea civilă cer repunerea în funcție a lui Octav Bjoza

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare