sursa foto:  adevarul.ro

Răsturnare de situație în cazul Sorinei: Măsuri de lipsire a libertății unui om

Lovitură de teatru în cazul Sorinei, fetița târâtă pe jos de procurorul Maria Pițurcă.

Avocatul familiei adoptive, Diana Gavra, a depus o plângere împotriva procurorului general Bogdan Licu și a procurorului de caz Mihaiela Iorga Moraru.

Gavra o acuză pe Iorga că, în baza opiniilor publice, a întreprins măsuri de lipsire a libertății unui om

„Doamna Mihaela Iorga Moraru, în baza opiniilor publice, a întreprins măsuri de lipsire a libertății unui om. Am depus plângere penală pe numele lui Bogdan Licu și a Mihaelei Moraru. Măsurile se bazează pe o știre manipulată pentru a crea propagandă că această familie se ocupă cu traficul de organe a ajuns să determine măsuri de procedură penală care au avut drept consecință lipsirea de libertate a unui minor”, a declarat Diana Gavra, avocatul familiei Săcărin.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a amânat pentru data de 3 iulie procesul în care se judecă cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de procurorul general interimar, Bogdan Licu, prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către minora adoptată.

Avocatul Victor Dumitrică mai explică și ceea ce solicită soții Săcărin, părinții care au adoptat-o pe Sorina, în cererea reconvențională:

„Dumnealor cer ca în situația în care se va admite solicitarea domnului procuror general, pârâții și celelalte părți în dosar să fie obligate la plata sumelor de bani pe care dumnealor le cheltuiesc ca să stea aici în țară și pe care le pierd prin faptul că nu sunt în America, adică salarii neîncasate, bilete de avion pe care probabil și le-au achiziționat și costul zilnic al lor și al celor trei copii în România pentru fiecare zi. Au susținut această cerere, dar nu au nici un înscris în spate, ori ceea ce nu se probează nu poate fi admis de instanță”.

Vezi și

Denunțuri pe bandă rulantă cerute de Carmen Dan! Amenințări cu cătușe în MAI

SURSE Lovitură pentru clienții ING Bank! Clauza abuzivă care există în contractele lor – Autoritățile au reacționat în forță

Lovitură pentru pensionari! Fostul ministru de Finanțe face dezvăluri- Ce se întâmplă cu pensiile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare