sursa foto:  adevarul.ro

Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

Răsturnare de situație în privința oaselor găsite în lizieră! „Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?” – aceasta este întrebarea care va rămâne fără răspuns.

Potrivit unor surse citate de România TV, specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America pentru că sunt foarte deteriorate.

De altfel, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, le-a numit a numit oasele care au ajuns la FBI „niște ciurucuri”.

Surse judiciare au declarat pentru România TV că oasele ajunse în America nu sunt probe suficient de bune pentru stabiliarea ADN-ului mitocondrial.

Astfel, moartea Luizei nu poate fi dovedită, deşi Gheorghe Dincă susţine că ar fi omorât-o pe fată, iar rămăşitele, printre care se află şi bucăţi de oase, i le-ar fi aruncat înntr-o lizieră din Caracal.

Anchetatorii au descoperit la locul indicat de presupusul criminal mai multe resturi care sunt de natură umană. Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite aparţin unei fete cu vârsta de 15 – 19 ani. Medicii legişti au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, dar nu au putut determina dacă ele aparţin sau nu Luizei Melencu.

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Pentru a stabili ADN-ul oaselor găsite, anchetatorii au preluat proble de la mama Luizei Melencu, pe care le-au trimis în SUA, pentru a fi analizate de FBI.

Vezi și

Andrei Caramitru acuză că USR-ul a fost trădat! Lovitura încasată de la #Rezist

În miez de noapte, Sorina Matei anunță un cutremur pe scena politică! Dan Barna ar putea să facă pușcărie

Detalii noi! Va apărea o nouă taxă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare