sursa foto:  bihon.ro

RCS&RDS și-a dezvăluit PLANUL! Oportunitatea de care vrea să profite în viitorul apropiat

RCS&RDS are un nou plan, în lupta cu contracandidații de pe piața telecom. Vicepreședintele companiei, Valentin Popoviciu, a dezvăluit care este planul gigantului pentru viitorul apropiat.

În contextul în care pe piaţă există actori puternici, precum Google sau Amazon, Popoviciu a anunțat că una dintre oportunităţile din zona de telecom este dezvoltarea serviciilor mobile.

“Una dintre oportunităţile noastre este să dezvoltăm serviciile mobile deoarece ne lupltăm cu firme precum Google sau Amazon. Trebuie să creştem veniturile şi să ne dezvoltăm. De asemenea, o altă prioritate sunt serviciile digitale, mai ales serviciile video care sunt din ce în ce mai folosite”, a spus Valentin Popoviciu, conform Ziarul Financiar.

Alte declarații ale lui Valentin Popoviciu:

Măsurile fiscale din această perioadă nu vor impacta preţurile abonamentelor plătite de către abonaţii noştri, nici salariile angajaţilor, care vor rămâne la valoarea netă actuală.

Trebuie să menţinem calitatea produselor, mai ales în ceea ce priveşte internetul prin fibră optica, dat fiind faptul că avem cea mai mare viteza a internetului.

Rate de penerare a internetului este încă destul de scăzută în România.

Vezi și Mesaj EXPLOZIV al comisarului Traian Berbeceanu pentru cei care fac Legile Justiției! Cum a ajuns să primească jumătate din salariu

EXCLUSIV! Lovitură de teatru! Unul din oamenii de bază ai premierului Tudose și-a dat demisia

Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.