Reacție-fulger pentru Ludovic Orban, după ce premierul a plătit două amenzi azi: ‘E cu desfacerea contractului de muncă’

La solicitarea sa, premierul Ludovic Orban a fost amendat de două ori sâmbătă, după apariția în spațiul public a fotografiei în care șeful Guvernului fumează și bea în propriul birou, împreună cu câțiva membri ai Executivului.

Ludovic Orban a primit, sâmbătă, două amenzi: una pentru nepurtarea măștii și cealaltă pentru că a fumat într-un spațiu public închis.

Omul care a făcut publică fotografia pe Facebook, Cristian Vasilcoiu, nu se mulțumește cu atât și îi cere lui Ludovic Orban să-și desfacă contractul de muncă, așa cum prevede legislația în vigoare.

Domnu’ Orban, ați greșit amenda, e cu desfacerea contractului de muncă!”, a reacționat, pe Facebook, Vasilcoiu.

„Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu şi Orlando Teodorovici”

Ludovic Orban l-a indicat pe Cristian Vasilcoiu ca fiind printre primii care au difuzat fotografia în spațiul public.

„Primii care au difuzat sunt Vasilcoiu (n.r. – consilierul Liei Olguța Vasilescu – PSD) şi Orlando Teodorovici (n.r. – fost ministru al Finanțelor și fost vicepreședinte al PSD). Nici nu vreau să mă gândesc cine a făcut-o. Mai rămân 3-4 oameni. Eventual, cine ne-a servit putea să facă poza.”, a declarat Ludovic Orban, pentru Libertatea.

Orban a fost amendat pentru nepurtarea măștii și pentru că a fumat în interior.

Acesta a achitat 2.500 de lei + 500 de lei. În total, șeful Guvernului a achitat azi 3.000 de lei, prin intermediul platformei ghișeul.ro.

Vezi și

EXCLUSIV Trădare pentru #Rezist! Jandarmeria s-a înrolat în USR

EXCLUSIV De necrezut! Ministerul de Interne și Ministerul Sănătății nu răspund la solicitarea LIDL: ‘Se contestă măsurarea temperaturii si se reclamă încălcarea drepturilor fundamentale’

Lovitură de proporții încasată de DNA! Mutare neașteptată făcută de CCR

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare