sursa foto:  http://epochtimes-romania.com

Reacție interesantă a lui Klaus Iohannis! Ce a spus când a auzit că va avea indemnizația înghețată

Președintele României, Klaus Iohannis, a reacționat luni, după întâlnirea pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban și cu ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Șeful statului a declarat că i se pare potrivit să aibă indemnizația înghețată.

„Am avut o discuţie pentru pregătirea bugetului. Domnul premier şi domnul ministru al Finanţelor au dorit să mă informeze despre stadiul lucrurilor în această zonă extrem de importantă. Elaborarea şi aprobarea bugetului pentru anul viitor reprezintă cea mai importantă acţiune politică a Guvernului din acest an, din această lună decembrie”, a afirmat şeful statului, înainte de şedinţa Adunării Generale a Asociaţiei Municipiilor din România.

Despre faptul că ministrul Finanţelor l-a informat că va avea o indemnizaţie ‘îngheţată’, Iohannis a spus: „Mi se pare un lucru potrivit”.

„Dacă vrem să fim politicieni responsabili, trebuie – noi, care suntem în vârful piramidei – să fim primii care dăm semnalul că înţelegem că nu toată lumea poate să beneficieze tot timpul de creşteri salariale. Şi este un moment potrivit pentru a arăta că orice creştere salarială, oricât de mult dorită ar fi, trebuie să fie şi oportună. I-am încurajat să meargă mai departe cu această măsură propusă”, a mai spus el.

Vezi și

EXCLUSIV Dumitru Coarnă îi vinde pontul cel mare lui Marcel Vela! Doi șefi din Poliție ce ar trebui executați

Anchetă incendiară. Greul din PNL și morișca banilor

Răsturnare de situaţie! Marcel Vela şi Guvernul Orban lovesc în poliţişti! Sindicalişii ameninţă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare