sursa foto:  ziaruldecalafat.ro

Reproșuri dure aduse președintelui Klaus Iohannis! Ieșire explozivă a Olguței Vasilescu, pe tema salariilor

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis. După întâlnirea avută la Cotroceni, șeful statului i-a criticat pe premierul Viorica Dăncilă și pe ministrul Olguța Vasilescu, pe tema Legii salarizării.

Vasilescu și Dăncilă s-au arătat apoi surprinse de ceea ce a spus președintele. Ambele au susținut că nu se așteptau la așa ceva, dat fiind că discuțiile pe care le-au avut cu Klaus Iohannis au fost pe un alt ton.

Acum, șefa Muncii a avut o nouă ieșire pe rețelele de socializare, cerându-i șefului statului să facă publice stenogramele.

„Klaus Johannis despre legea salarizării și discuțiile, de la Cotroceni, la care am participat împreuna cu premierul Dancilă: „E adevărat ca, cel puțin in public, avem abordări diferite”. Exact! In discuții private avem aceeași abordare. Nu-i așa, domnule președinte? De ce nu prezentați Stenograma discuției de la Cotroceni? Sa se vadă exact cât de “diferit” gândim vis-a-vis de solicitările sindicale și de corectitudinea legii… Ma gândesc ca, dacă tot ne certați, poate e bine sa stie toată lumea cum vorbim public și cum in privat. Unii dintre noi…”, scrie Vasilescu, pe Facebook.

Vezi și Lovitură pentru români! Se cere modificarea tuturor contractelor la energie electrică! Ce ar urma să fie introdus în fiecare document

Dezvăluiri din interior: Ce a hotărât Anca, fata Ionelei Prodan, după moartea mamei sale-Ce va face cu partea sa din avere

Mare atenție! Toți șoferii sunt vizați! Măsura care se va aplica în luna mai

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare