sursa foto:  paginademedia.ro

Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

Revenire de senzație în televiziune. După o lungă perioadă în care a stat pe tușă, o cunoscută actriță se reîntoarce la postul ei de suflet, Pro TV. Aceasta va fi colega lui Cove în emisiunea Mă însoară mama, pe care Pro TV o pregătește pentru acest început de an. 

Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre Dana Rogoz. Aceasta va avea rolul povestitorului care va comenta din exterior interacțiunile băieților cu pretendentele lor, dar și posibilele conflicte care vor apărea pe parcursul show-ului între mamele băieților și viitoarele nurori, potrivit reprezentanților postului TV.

Dana Rogoz: „Cove e pețitorul, eu povestitorul. Cu alte cuvinte, el va munci, va fi în fiecare moment alături de mamele și fiii acestora în căutarea partenerelor ideale, ca mai apoi eu, în fața monitorului, relaxată, urmărind toate etapele prin care vor trece concurenții, să pot trage concluziile, cu empatie și umor. Trebuia să existe și o prezență feminină care să vină cu propriul punct de vedere și care să echilibreze balanța. Cove, sunt cu ochii pe tine, ai grijă!”

Emisiunea „Mă însoară mama!” prezintă opt băieți din medii diferite care vor fi ajutați de mamele lor să își găsească posibile soții.

Vezi și Planuri mărețe pentru gigantul Orange: Cum vrea să rămână lider în România – Se extinde pe o importantă piață

Toți posesorii de mașini second-hand sunt vizați: Ce schimbări majore au în plan autoritățile

Ce salariu primea CTP de la Sorin Ovidiu Vântu

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare