sursa foto:  bugetul.ro

Rezerviștii din Armată și Poliție, scrisoare către Klaus Iohannis și Florin Cîțu: ‘Încetați subminarea economică! Încetați folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin!’

Un grup de ofițeri în rezervă din Armată și Poliție au redactat o scrisoare deschisă pentru președintele Românie, Klaus Iohannis, și pentru premierul Florin Cîțu.

Semnatarii scrisorii sunt: General de Flotilă Aeriană (retr.) Radu THEODORU, Colonel (rez.) Florin ȘINCA,
Colonel (rez.) George BADIU, Colonel (rez.) Petre CHIȚU, Căpitan comandor (rez.) Ioan NICHITEAN, Colonel (rez.) Cezar MANOLACHE, Colonel (rez.) Luminița ION, Colonel (rez.) Marian CRISTEA, Colonel (rez.) Lena MITROI,
Colonel (retr.) Nicolae VĂDUVA, Locotenent (rez.) Valentin BERCĂ, Locotenent (rez.) Gheorghe ALEXANDRU, Eugen SECHILA, subofițer, Legiunea Străină, Colonel (rez.) Gabriel GEANTĂ ș.a.

Printre altele, rezerviștii le cer lui Klaus Iohannis și lui Florin Cîțu să renunțe „la agenda globalist-neomarxistă, la folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin și la subminarea economiei naționale”.

Vezi și Rezerviștii din Armată și Poliție, scrisoare către Klaus Iohannis și Florin Cîțu: ‘Încetați subminarea economică! Încetați folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin!’

Scrisoarea deschisă adresată lui Klaus Iohannis și premierului Florin Cîțu:

Domnului președinte K.-W. Iohannis

Domnului prim-ministru F.-V. Cîțu,

Tuturor celor în cauză

ROMÂNIA JEFUITĂ

Scrisoare deschisă –

În situația actuală, când patriotismul pare că abia mai pâlpâie și în mijlocul trupelor și-a făcut loc trădarea, oportunismul și lașitatea, noi, militarii în rezervă, cei care am rostit un ,,Jurământ de Credință” și care ne-am făcut datoria față de Patrie, nu putem rămâne nepăsători la acțiunea de distrugere a țării.

La peste trei decenii de 1989, România se află în agonie. Țara este pradă jafului și cotropirii, cum nici în vremea otomanilor și a fanarioților nu a fost. Suveranitatea a rămas doar în Constituție, iar țara ați adus-o în situația unui condamnat la pedeapsa capitală care doar așteaptă lovitura de bardă a călăului.

Înainte de a fi o îndatorire constituțională, fidelitatea față de țară este înscrisă în ADN-ul nostru. Suntem vocea inclusiv a celei mai mari părți a personalului activ. De aceea, noi, soldați ai țării până la cea din urmă bătaie a inimii, cântărindu-vă faptele, socotim de datoria noastră să vă atragem atenția, că lucrați contra interesului național.

Naționalismul este sufletul politic al corpului etnic prin care ne afirmăm valorile și demnitatea poporului român. Vă cerem să încetați de îndată blamarea naționalismului și prigoana românilor!

Instrucțiunea publică, cultura, cercetarea sunt șubrezite pe zi ce trece. Cu complicitatea unora, desăvârșiți cea mai nefastă perioadă a ceea ce istoricii vor numi cel mai mare exod românesc.

După al doilea război mondial, bolșevicii au importat – în afară de crimă și gulag – statui cu Lenin. Vă cerem să nu ne mai aduceți în mijlocul nostru idoli falși, simboluri care ne insultă memoria istorică!

Încetați acțiunea de deprofesionalizare a instituțiilor care sunt garantul statalității și de deturnare a misiunilor personalului, precum și pe cea de învrăjbire a militarilor activi și în rezervă, pentru că Oștirea a pus România pe hartă!

Încetați folosirea celor din serviciile secrete în scop politic ori străin!

Nu mai alimentați atitudinea ofensatoare la adresa credinței creștine, a Bisericii Ortodoxe în special, și protejați familia, așa cum a lăsat-o Dumnezeu!

Creați locuri de muncă pentru a păstra și a readuce în țară românii băjenari.

Opriți înstrăinarea ultimelor active ale statului român, încălcarea legii la nivel înalt și alimentarea degradării climatului de armonie socială. Încetați subminarea economică, șubrezirea sistemului energetic, precum și înstrăinarea pământului agricol, pentru că în el se află moaștele strămoșilor care s-au jertfit pentru țară. Nu mai numiți agenți ai unor entități străine transnaționale în funcții-cheie!

Încetați sfârtecarea și regionalizarea țării, umilirea românilor, batjocorirea simbolurilor naționale, defrișarea pădurilor și exportul de materii prime!

În condițiile molimei, opriți încercările autoritarist-dictatoriale, încălcarea Constituției și discriminarea unor categorii sociale!

Renunțați la agenda globalist-neomarxistă și nu mai fiți vrăjmașii poporului român!

Consolidați democrația, nu o șubreziți; semănați unire, nu discordie!

Gândiți-vă la izbucnirea unei calamități, a unui război și decretarea mobilizării. Cum credeți dvs. că veți fi comandant al Oștirii, inclusiv al nostru?

București, 30 septembrie 2021.

Semnatari:

General de Flotilă Aeriană (retr.) Radu THEODORU;
Colonel (rez.) Florin ȘINCA;
Colonel (rez.) George BADIU;
Colonel (rez.) Petre CHIȚU;
Căpitan comandor (rez.) Ioan NICHITEAN;
Colonel (rez.) Cezar MANOLACHE;
Colonel (rez.) Luminița ION;
Colonel (rez.) Marian CRISTEA;
Colonel (rez.) Lena MITROI;
Colonel (retr.) Nicolae VĂDUVA;
Locotenent (rez.) Valentin BERCĂ;
Locotenent (rez.) Gheorghe ALEXANDRU;
Eugen SECHILA, subofițer, Legiunea Străină;
Colonel (rez.) Gabriel GEANTĂ ș.a.

Vezi și

EXCLUSIV Soluții oferite Guvernului pentru a rezolva problema facturilor uriașe la energie electrică și gaze! Prof. dr. Petrișor Peiu: ‘Trebuie terminată Centrala de la Iernut și să dai drumul la hidrocentralele de pe Jiu’

Ca la noi, la nimeni! Lege făcută în bătaie de joc, care nu se poate aplica! Cine nu se poate pensiona cu 13 ani mai devreme, deși legea ar trebui să îi confere acest drept

‘Ingineria’ prin care Guvernul Cîțu dă cu o mână și ia cu două la facturile la energie și gaze! Petrișor Peiu, fost consilier al lui Adrian Năstase, a explicat, pentru Bugetul.ro, cum au fost umflate legal facturile

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare