sursa foto:  bzi.ro

#Rezist lovește cu manta în Klaus Iohannis! Mesaj pro USR-PLUS, înainte de prezidențiale: ‘Sunt mulți și în PNL’

Se confirmă ceea ce Bugetul.ro a anunțat încă din luna mai. Protestatarii #Rezist îndeamnă populația să nu voteze cu Partidul Național Liberal la alegerile prezidențiale, în condițiile în care Klaus Iohannis este candidatul PNL la scrutinul din toamnă.

Într-o filmare distribuită pe Facebook, Marian Moroșanu, cunoscut drept „Ceaușescu”, îi îndeamnă pe români să nu-i voteze pe candidații din fosta Securitate, susținând că „sunt mulți și în PNL”.

Vezi și SURSE Lovitură pentru Klaus Iohannis, înainte de alegeri! Mișcarea făcută de #Rezist

„Haideți să fim uniți, să fim o adevărată armată a dreptății! Nu mai trebuie să mai fim dezbinați, să mai fim șefi. Nimenea nu este șef. Politicienii ar trebui să fie reprezentanții noștri, nu șefii noștri. Români, treziți-vă! Acuma este timpul. Vin alegerile. Gândiți-vă ce politician votați! Nu p-ăștia… care au făcut parte din fosta Securitate, Miliție, comunism. Sunt mulți și în PNL, din păcate… Guran, Blaga, Caracotă, care acest domn senator Caracotă Ion înainte de 89 era… lucra la acele shop-uri de valută. Credeți că ăsta nu era informatorul Securității? Ba da!”, spune „Moroșanu”.

Practic, „Ceaușescu” îi îndeamnă pe români să voteze partidele nou-înființate.

În luna mai a acestui an, Bugetul.ro dezvăluia, pe surse, că #Rezist va susține candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale (Citiţi mai multe AICI).

Vezi și Cine este, de fapt, Marian „Ceaușescu”, celebrul protestatar #Rezist care l-a apostrofat pe Valer Dorneanu – I s-a adus aceeași acuzație ca lui Nicolae Ceaușescu

EXCLUSIV Șoc total! ÎCCJ anunță că decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători nu schimbă cu nimic situația actuală

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare