sursa foto:  dcnews.ro

Ruptură printre liberali! Se scot cuțitele în interiorul PNL!

Revoltă într-o importantă filială a Partidului Național Liberal! Membrii PNL  Brașov ar fi complet debusolați după vizita, de vinerea trecută, a premierului Ludovic Orban.

Peneliștii se așteptau ca acesta să facă ordine în filiala din Brașov, scindată în urma luptelor din partid între vechii peneliști și fracțiunea PDL-istă, care pare complet ruptă de interesele trasate de la centru. După venirea președintelui Klaus Iohannis la Brașov, membrii partidului au crezut că mesajul transmis de la Centru conducerii partidului a fost clar înțeles: curățarea filialei locale de membrii care au probleme cu justiția și întărirea poziției președintelui Adrian Veștea, informează brasovstiri.ro.

Vizita premierului Ludovic Orban a avut o direcție diametral opusă celei a lui Klaus Iohannis, acesta petrecând destul de mult timp în compania persoanelor evitate de președinte și chiar afișându-se în poze cu acești indivizi.
Din acest motiv o parte dintre membrii PNL Brașov s-au decis să ceară explicații de la Centru cu privire la soarta filialei locale. Peneliștii brașoveni sunt deciși ca după alegerile de duminică, să adreseze un protest conducerii centrale, vizavi de modul în care premierul a încurajat fracțiunea PDL-istă, în detrimentul vechilor membri de partid.

De altfel, fostul lider PNL Brașov, Aristotel Căncescu, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis, pe care îl avertizează: „Aproape toți cei care te-am susținut în 2014 am dispărut din PNL. Cei care te susțin acum vor dispărea, probabil, în următorii ani”.

„Este momentul ca cei de la centru să se decidă ce planuri au cu PNL-ul. Ne este rușine să mai scoatem capul prin oraș, iar oamenii ne iau peste picior. Este și normal, câtă vreme au umplut PNL Brașov de penali importați din fostul PDL și i-au învestit cu puteri depline. Am tăcut până acum de dragul alegerilor. Vizita lui Iohannis a dat semnalul că lucrurile vor fi repuse pe făgașul normal la Brașov și că președintele partidului va fi sprijinit în administrarea filialei. Dar bucuria s-a risipit rapid. Vineri, Orban ne-a făcut de râs. S-a compromis alăturându-se veneticilor cu probleme penale. Îl vom lăsa cu ei. Orban a ales deja. Se pare că liberalii nu mai au loc în PNL Brașov”, au declarat nemulțumiții din PNL.

Vezi și

EXCLUSIV Cât costă dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Schimbări uriașe- Cum se acordă sporurilor la pensie în funcție de vechimea în muncă

Cine e greul executat de Marcel Vela, căruia șeful de la Interne nu a vrut să-i facă public numele

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare