digi 2

sursa foto:  Facebook

Salariu infim pentru operatorii Digi RCS RCS. Doar atât câștigă un angajat de la cea mai mare companie de telefonie

Digi RCS RDS este lider de piață, dar foști angajați de plâng de salariile pe care le oferă. Posturile pentru care nu ai nevoie neapărat de o calificare nu au remunerații mari, lucrătorii fiind, mai degrabă, motivați de bonusuri. 

Pe o platformă destinată celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, o fostă angajată a companiei, care și-a terminat contractul în luna ianuarie 2024, spune că primea un salariu de doar 2.300 de lei pentru o lună de muncă! Lucra la Digi RCS RDS Iași, avea o experiență de doi ani în domeniu și ocupa postul de operator. Pentru acest job, firma a scos 10 posturi disponibile chiar zilele acestea.

Cei care vor să ocupe un post de operator trebuie să aibă:

  • cunoștințe de operare pe calculator;
  • dorința de a învăța lucruri noi și adaptabilitate;
  • abilități de comunicare și ascultare activă;
  • punctualitate și rezistență la stres;
  • atenție sporită la detalii;
  • orientare către client;
  • atitudine proactivă și flexibilitate.

Cei care accept oferta trebuie să preia apelurile de la clienții Digi RCS RDS, să le ofere informații și să atingă standardele de calitate impuse de companie. În schimbul muncii lor, primesc salariul fix, bonusuri de performanță, training plătit, discount la abonamente și oportunități de dezvoltare.

CITEȘTE ȘI: Cutremur la Digi RCS RDS. Colosul de pe piața de telecomunicații vrea să cedeze o parte din această rețea

Ce salarii au angajații de la Digi RCS RDS

Pe platforma Undelucrăm.ro, și alți foști angajați de la Digi RCS RDS și-au spus salariile, sunt protecția anonimatului. De exemplu, un reprezentant vânzări, cu 10 ani de experiență, câștiga doar 2.500 de lei, dar reușea să facă un comision lunar și de 2.000 de lei.

Un salariu similar avea și un operator validare, prelucrare și introducere date, care lua 2.500 de lei, dar mai primea tichete de masă, în valoare de 600 de lei. Cea mai mică sumă a încasat-o un promoter de la Digi RCS RDS, care spune că lua, în 2023, doar 1.989 de lei pe lună, cu 5 ani experiență.

La polul opus, un inginer junior, cu doi ani de experiență, câștigă 4.500 de lei. Un salariu și mai mare încasează un audit intern, respectiv 5.000 de lei. Cei de la IT sunt în top, un PHP Developer încasând 9.000 de lei, încă 1.000 bonusuri pe an și 600 de lei tichete de masă. Totuși, are o experiență de 9 ani în domeniu, iar raportat la prețul pieței, suma nu este chiar așa mare.

CITEȘTE ȘI: Cum își „momește” Digi RCS RDS clienții. Oferta pe care gigantul în telecomunicații o pune la bătaie pentru a-i atrage pe români

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare