sursa foto:  infooradea.ro

Schimbare radicală la șefia CEC Bank! A fost instalat un nou director!

Gabriel Pralea este noul director responsabil cu administrarea reţelei de sucursale CEC Bank, poziție din care va coordona cea mai mare rețea teritorială bancară din România, care include peste 1.000 de unități.  

Gabriel Pralea are peste 17 ani de experiență în sistemul bancar și a ocupat diferite funcții de conducere în bănci de top din România –  BCR și Unicredit 

„CEC Bank a demarat anul trecut un amplu proces de transformare și modernizare a băncii. În continuare, rețeaua noastră teritorială joacă un rol esențial în strategia de dezvoltare a băncii. Avem nevoie de noi aptitudini și de o nouă abordare, de îmbunătățirea experienței clienților, de eficientizare, pentru a putea capitaliza pe avantajul pe care ni-l dă această prezență teritorială”, a declarat Bogdan Neacșu, Director General CEC Bank. 

CEC Bank are cea mai extinsă rețea teritorială din România, cu peste 1.000 de unități bancare, fiind singura bancă cu o prezență importantă în mediul rural și urban mic. CEC Bank este prezentă în 769 localități, din care circa 60% sunt în mediul rural.  

 Vezi și

SURSE Omul lui Marcel Vela ar putea ajunge la șefia unei instituții de forță!

Legea a intrat în vigoare! Acești români se pot pensiona mai devreme

Vestea momentului! Statul vine cu noi beneficii pentru milioane de români. Vezi dacă te afli printre ei

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare